Betaling: Bankoverførsel ×

Bankoverførsel, Konto til konto, fra din bank til vores bank. Brug denne mulighed, hvis du ønsker at overføre penge til os fra din egen bankkonto, ved hjælp af SWIFT og IBAN.

Denne type betaling tager 1-3 arbejdsdage, afhængigt af hvor hurtigt din bank er. (normalt 1-2 arbejdsdage)

Nyt..: Nogle banker tilbyder "real-time", hvis du har det i din bank, kan du sende penge til os nu, og vi skulle gerne modtage dem med samme. Hvis du kan vælge det i din bank, og du bruger det, bedes du informere os om du har send penge på den måde "Real-Time" så kigger vi med det samme om pengene er kommet.

Ellers kigger vi hver dag ca. kl. 12.00 efter hvilke overførsler der er kommet og godkender de ordres..