Betaling: RealEscort Tegnebog ×

RealEscort Tegnebog

Brug din tegnebog til at betale for produkter på RealEscort.
Du kan overføre penge til din tegnebog fra de betalingsmuligheder vi tilbyder her på siden.

Gå til din tegnebog (Bunden af ​​bruger kontrolpanel), og overføre penge til din tegnebog.. I din tegnebog kan du vælge hvilken betalingsform du ønsker at bruge til at fylde penge i din tegnebog.

Med RealEscort Tegnebog kan du også bruge mere end et Forudbetalt kreditkort, såsom SpendOn kort eller Paysafecard til at lave betaling for produkter.

Du kan have 1-2-3-4 eller flere SpendOnCards eller Paysafecards med penge, og du kan overføre penge fra hvert kort til din RealEscort tegnebog.

Din tegnebog er knyttet til din brugerkonto, så du kan bruge din tegnebog til at betale for alle annoncer du har på din konto.

Du kan lægge så mange eller så få penge i tegnebogen som du ønsker.

Du kan veksle penge i din tegnebog fra en valuta til en anden, hvis du bruger andre RealEscort sider/lande.

Vigtig information:
Du kan ikke fylde din Tegnebog fra normale kreditkort.

Du kan ikke få penge tilbage som du har lagt i din tegnebog, de skal bruges på RealEscort.

Gamle konti, der ikke anvendes i mere end 1 år, vil få en advarsel om at systemet ønsker at slette kontoen, hvis du ikke tager nogen handling inden for 3 måneder, sletter systemet kontoen og eventuelle penge i tegnebogen er tabt.

Se din tegnebog her..